HOT
ooquotes.com
No Result
View All Result
ooquotes.com
No Result
View All Result
Advertisement Banner
Home Movies

10 Guess The Movie Quote With Answers

Joaquimma Anna by Joaquimma Anna
October 3, 2025
in Movies
375 24
0
548
SHARES
2.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Movie quotes have become intrinsic to the cinematic tapestry, often delivering laughter, inspiration, or nostalgia. Here’s a collection of enchanting quotes from various films, each accompanied by their answers. The essence of these quotations reveals the shared experiences and dialogues that resonate with audiences across generations.

1. “Here’s looking at you, kid.”

Here's looking at you, kid.

Answer: Casablanca (1942)

2. “I’m going to make him an offer he can’t refuse.”

I'm going to make him an offer he can't refuse.

Answer: The Godfather (1972)

3. “You can’t handle the truth!”

You can't handle the truth!

Answer: A Few Good Men (1992)

4. “I’ll be back.”

I'll be back.

Answer: The Terminator (1984)

5. “To infinity and beyond!”

To infinity and beyond!

Answer: Toy Story (1995)

6. “Life is like a box of chocolates, you never know what you’re gonna get.”

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get.

Answer: Forrest Gump (1994)

7. “You had me at hello.”

You had me at hello.

Answer: Jerry Maguire (1996)

8. “Nobody puts Baby in a corner.”

Nobody puts Baby in a corner.

Answer: Dirty Dancing (1987)

9. “There’s no place like home.”

There's no place like home.

Answer: The Wizard of Oz (1939)

10. “I’ll have what she’s having.”

I'll have what she's having.

Answer: When Harry Met Sally (1989)

Advertisement Banner
Joaquimma Anna

Joaquimma Anna

Trending

Life

10 Bible Quotes Path Of Life

35 minutes ago
Various

10 Soul Music Quotes

2 hours ago
Friendship

10 Tea And Friendship Quotes

3 hours ago
Love

10 Naughty Love Quotes

5 hours ago
Various

10 Quotes About Whimsy

5 hours ago
ooquotes.com

Inspiration is not a one-size-fits-all notion. That’s why the blog embraces diversity in voice, source, and sentiment. Readers will find lines by poets, philosophers, visionaries, and everyday individuals whose words transcend time. From ancient proverbs to contemporary musings, the essence of ooquotes.com lies in its ability to bridge eras and emotions.

Follow Us

Recent News

10 Bible Quotes Path Of Life

October 6, 2025

10 Soul Music Quotes

October 6, 2025

Categories

  • Animals
  • Anniversary
  • Bible
  • Birthday
  • Christmas
  • Family
  • Famous
  • featured
  • Friendship
  • Funny
  • Graduation
  • Insiration
  • Inspirational
  • Life
  • Love
  • Motivational
  • Movies
  • Positive
  • Quotes of The Day
  • Sad
  • Senior
  • Short
  • Various
  • Video

Tags

Art Entertainment Funny Health News Split Post Viral
  • About
  • Advertise
  • Contact Us
  • Privacy Policy
  • Disclaimer
  • Term of Services

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Home
    • Home – Layout 1
    • Home – Layout 2
    • Home – Layout 3
    • Home – Layout 4
    • Home – Layout 5
  • Buzz
  • Animals
  • Celebs
  • Life
  • Tech
  • Video
  • More
    • About
    • Contact Us

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.